Σάββατο 3/12 Διεθνή ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία στο 4ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής

Το Σάββατο 03 Δεκ 2022 στης 11:00 την Διεθνή ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία θα έρθει στο σχολείο μας η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδια ΑΣΚΑ Αμαρουσίου @Marousi Wheelchair Basketball!

Τα παιδιά θα παρακολουθήσουν αγώνα μπάσκετ με αμαξίδια και θα συνομιλήσουν με τους αθλητές στο Γήπεδο του 4ου Γυμνάσιου Αγ. Παρασκευής Δημοκρατίας 1 & Θρασύβουλου 5.

Εκτός από αγώνα μπάσκετ θα μάθουμε πως μετακινούνται οι άνθρωποι με αμαξίδια και πόσο σημαντικό είναι να μην κλείνουμε τις ράμπες στα πεζοδρόμια και να μην σταθμεύουμε στις θέσεις ΑΜΕΑ!

Η ομάδα αποτελείται από ΑΜΕΑ αθλητές αλλά και αρτιμελείς αθλητές που αγωνίζονται όμως σε αμαξίδια!

Η διαφορετικότητα είναι μέρος της ζωής μας, οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα υπάρχουν και είναι δίπλα μας. Ευκαιρία να τους γνωρίσουμε!

Μια δράση με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής.

Η ομάδα έρχεται αφιλοκερδώς στο σχολείο μας με σκοπό τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τα παραολυμπιακά αθλήματα και τη δύναμη του αθλητισμού.

https://www.facebook.com/Marousi.wheelchair.basketball/

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Παρασκευάς Λειβαδάρος

Πρόεδρος      

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.