Σύλλογος Γονέων Παιδικών Σταθμών – Η εκλογική διαδικασία του συλλόγου ανέδειξε τους κάτωθι

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία του συλλόγου.    

Το νέο ΔΣ, μετά από τις εκλογές, διαμορφώθηκε ως εξής:

ΑΞΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣΠρόεδροςΣταθμός ΠάρουΤηλ. 6938942696
ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ ΜΑΡΙΑΑντιπρόεδροςΣταθμός ΛάδωνοςΤηλ. 6981014860
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΣΤΕΛΛΑΓραμματέαςΣταθμός ΑισώπουΤηλ. 6989461740
ΝΙΚΗΤΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΑναπλ ΓραμματέαςΣταθμός ΑισώπουΤηλ. 6942478916
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣΤαμίαςΣταθμός ΒορράΤηλ. 6942489688
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ ΘΩΜΑΣΜέλοςΣταθμός ΛάδωνοςΤηλ. 6977745295
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣΜέλοςΣταθμός ΑισώπουΤηλ. 6974846032

Εκπρόσωπος στο Δ.Σ. των ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.: ΑΞΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

Αναπληρωτής εκπρόσωπος στο Δ.Σ. των ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.: ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Σύλλογος είναι ανοικτός σε όλους τους γονείς και κηδεμόνες. Πρωταρχικός στόχος του συλλόγου  είναι να συμβάλει στη βελτίωση των όρων φιλοξενίας, διαπαιδαγώγησης των παιδιών μας, αλλά και η δυνατότητα εισαγωγής όλων των παιδιών του δήμου μας από την 1 Σεπτέμβρη σε παιδικό σταθμό.

Τα μέλη του νέου ΔΣ θεωρούμε αναγκαία την επαφή με όλους τους γονείς, ώστε να ενημερωνόμαστε άμεσα, για όλα, όσα από κοινού μας προβληματίζουν, να ανταλλάσσουμε απόψεις και να απαιτούμε την επίλυση των προβλημάτων αμέσως μόλις εμφανιστούν. Με την συμμετοχή των γονιών, η εκπροσώπηση του συλλόγου στη διοίκηση γίνεται πιο ισχυρή στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων, πρώτα των παιδιών μας και έπειτα των δικών μας ως γονέων και κηδεμόνων.

Επιδίωξή μας είναι να συνεχίσουμε τις πολιτιστικές δραστηριότητες για τα μικρά μας, αλλά και εκδηλώσεις για εμάς γύρω από τα ζητήματα, που αφορούν στην ανάπτυξη των παιδιών μας. Στόχος αλλά και επιθυμία μας είναι οι γονείς να βοηθούν και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες αυτές.

Σας καλούμε λοιπόν να γίνετε μέλη του Συλλόγου μας, να συμβάλλετε κι εσείς πιο ενεργά, γιατί πιστεύουμε βαθιά στη δύναμη της συλλογικότητας. Έχουμε καταφέρει αρκετά μέχρι τώρα, μα μπορούμε ακόμα περισσότερα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή  με ηλεκτρονικό μήνυμα στο mail του συλλόγου. syllogosgoneonps@gmail.com

Η σελίδα στο FB είναι:  Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών Αγίας Παρασκευής.

Μην ξεχνάμε ότι ο σύλλογος οικονομικά στηρίζεται, από όλους εμάς, γονείς και κηδεμόνες.

 Όσοι γονείς θέλουν να συμβάλλουν δίνοντας την ετήσια συνδρομή (5 ευρώ) ας επικοινωνήσουν μαζί μας


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

e-mail: syllogosgoneonps@gmail.com /τηλ. Επικοινωνίας: 6938 942 696

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.