Συνάντηση της “Νέας Αρχής” με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα

Ο επικεφαλής της παράταξης, Γιώργος Οικονόμου, μαζί με τον Οργανωτικό Γραμματέα, πολιτικό μηχανικό, Στέφανο Νικήτα Σταματελόπουλο, συναντήθηκαν με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, για θέματα ασφάλειας που αφορούν την πόλη μας.

Η συνάντηση έγινε μετά από συζήτηση με δημότες του Τσακού, όπου περιέγραψαν στον επικεφαλής και τα στελέχη της Νέας Αρχής, πολλά περιστατικά παραβατικότητας στις γειτονιές μας.

Ο επικεφαλής δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και την Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την άμεση ανταπόκριση. Σήμερα με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ συζητήσαμε εκτενώς το θέμα. Πήραμε την διαβεβαίωση ότι τα ζητήματα αυτά θα αντιμετωπιστούν με την δέουσα σοβαρότητα, ιδιαίτερα δε αυτά που απειλούν τη νεολαία μας.

Αλλά και ο Δήμος πρέπει να εξασφαλίσει καλύτερο φωτισμό στις γειτονιές με led, μέσω ενεργοποίησης συμβάσεων ενεργειακής διαχείρισης και να φροντίσει για την φύλαξη σχολείων, παιδικών χαρών και άλλων ευαίσθητων χώρων.

Μέχρι την ενεργοποίηση της δημοτικής Αστυνομίας (που καθυστερεί στον Δήμο μας) της οποίας η παρουσία είναι αποτρεπτική της παραβατικότητας, μπορούμε να αξιοποιήσουμε υπηρεσίες φύλαξης και περιπολίας, με υποχρέωση ενημέρωσης των αστυνομικών αρχών όποτε κρίνεται αναγκαίο.

Δεν πρέπει να υπάρχει σε κανένα επίπεδο, ανοχή στην ανομία και στην παραβατικότητα. Η ασφάλεια είναι ένα ανθρώπινο θεμελιώδες δικαίωμα, που πρέπει να το παρέχουμε ως κοινωνία στους πολίτες.»

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

.
Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.