Αγ. Παρασκευή: Η λέξη «καφενείο» απεικονίζει άλλη ομάδα Ι Δείχνετε αδυναμία να κατανοήσετε το ποδόσφαιρο

Με αφορμή τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του Πόρου η Αγία Παρασκευή πέρασε στην αντεπίθεση κάνοντας λόγο για… καφενειακές καταστάσεις από πλευράς Ηρακλειώτικης ομάδας ,υπογραμμίζοντας παράλληλα, ότι η Ηρακλειώτικη ομάδα δεν κατανοεί τους κανόνες του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Α.Ο. Αγίας Παρασκευής, ύστερα από δηλώσεις που δημοσιεύτηκαν σε τοπικά μέσα, από τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου, ¨Α.Ο ΠΟΡΟΣ 2012 ¨ νιώθουν την υποχρέωση προς την Ιστορία του Συλλόγου μας, που απαριθμεί 91 χρόνια ύπαρξης, να απαντήσουν προς αποκατάσταση της αλήθειας και του ονόματος μας.

Κατανοούμε την απογοήτευση τον εκνευρισμό και τη δύσκολη θέση που βρίσκεται ο Αντιπρόεδρος και όλο το Δ.Σ του Α.Ο ΠΟΡΟΣ 2012 εξαιτίας του σοβαρού λάθος που υπέπεσαν εις βάρος του Σωματείου τους, αλλά η έκφραση ¨ καφενείο ¨ απεικονίζει άλλη ομάδα που φαίνεται ότι λειτουργεί ¨ καφενειακά”.

Το πρόσφατο παρελθόν σας άλλωστε υποδεικνύει την αδυναμία σας να κατανοείτε τους Κανόνες του Παιχνιδιού και ότι η εκάστοτε προκήρυξη ορίζει για τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχετε.

Η ομάδα μας θα ανταποδώσει την άριστη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή μας στο παιχνίδι του πρώτου γύρου,όπως ήδη έχουμε ανακοινώσει και δεν θα παρασυρθούμε στην προσπάθεια του Αντιπροέδρου για δημιουργία τοξικού κλίματος στο μεταξύ μας παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

Τα 91 χρόνια ιστορίας μας άλλωστε δεν μας επιτρέπει να πράξουμε διαφορετικά. !!

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ του Α.Ο ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

AΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ

Συσπείρωση στον Πόρο – Το μήνυμα του προέδρου

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, σχετικά με την ένσταση της Αγίας Παρασκευής, έχει προκαλέσει πικρία και κατήφεια στο «στρατόπεδο» του ΑΟ Πόρου.

Δεν είναι και λίγο πράγμα, άλλωστε, να χάνεις μέσα από τα χέρια σου έξι βαθμούς που κατέκτησες πανάξια στους αγωνιστικούς χώρους. Την ίδια ώρα, ωστόσο, η εξέλιξη αυτή έχει πεισμώσει τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να φροντίσουν άμεσα για την αναπλήρωση των χαμένων βαθμών και να επαναφέρουν την ομάδα τους εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Προς την κατεύθυνση της συσπείρωσης ήρθε να συμβάλει και η ανάρτηση… όλο νόημα του προέδρου του ηρακλειώτικου συλλόγου, Γιάννη Ασσαργιωτάκη, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο φέισμπουκ. «Τα δύσκολα ήταν, είναι και θα είναι το πεπρωμένο του Πόρου. Σας υπενθυμίζω ότι πήραμε πρωτάθλημα με -4. Δεν θα μασήσουμε ούτε τώρα. Μόνοι μας, ήρεμοι!» αναφέρει στο μήνυμά του ο «ισχυρός» άνδρας του συλλόγου.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, στις τάξεις του Πόρου είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να εφεσιβληθεί η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, κάτι που εξετάζουν οι διοικούντες σε συνεργασία με τους νομικούς εκπροσώπους του Πόρου. Κατά τα άλλα, συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Χατζησεβαστού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Φωστήρα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

assargiotakis.jpg

 Πηγή: soccerlive.gr

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

.
Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.