Εμπρησμός αυτοκινήτου στου Παπάγου

Σε ένα μικρό στενό του Παπάγου, στην οδό Μπλέσσα 68, χτύπησαν τα ξημερώματα εμπρηστές.

Οι δράστες, στις τέσσερις το πρωί, πλησίασαν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς τον χώρο στάθμευσης μιας μονοκατοικίας και πυρπόλησαν ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε ένα ακόμα που ήταν σταθμευμένο δίπλα του.

Οι πυροσβέστες που πήγαν στο σημείο κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά και λίγο αργότερα εντόπισαν υπολείμματα από μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό, σπίρτα και προσανάμματα.

Οι αρχές κάνουν έρευνα προκειμένου να εντοπίσουν το δρομολόγιο των δραστών.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στο σημείο κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Πηγή: .zougla.gr

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

.
Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.