“Γιάννης Σταθόπουλος”: Άμεση σύσκεψη για το Δημαρχείο

Σε αλλεπάλληλες τοποθετήσεις και αναρτήσεις μας, από τον Μάρτιο 2022 έως τελείως πρόσφατα, εκφράσαμε την έντονη ανησυχία μας για το θέμα του νέου Δημαρχείου και ιδιαίτερα μετά την «καμπάνα» των 1.400.000€.

Χθες, 2/12 ήρθε η επιστολή του εργολάβου-αναδόχου ότι αποσύρετε από το έργο.

Δεν χαιρόμαστε καθόλου για αυτή την εξέλιξη και δεν θα αποδώσουμε, τώρα, ευθύνες.

Το πρόβλημα είναι εξαιρετικά σοβαρό για το μέλλον της Αγ. Παρασκευής και θεωρούμε αναγκαία την συστράτευση όλων των δυνάμεων της.

Καλούμε, λοιπόν, δημόσια τον κ. Ζορμπα να συγκαλέσει άμεσα, σύσκεψη με όλες τις παρατάξεις για καθορισμό κινήσεων και ενεργειών που θα υπερασπίζονται το συμφέρον της πολης μας, και με συμμετοχή της Νομικής μας Υπηρεσίας.

Δεν επιτρέπεται καμμία καθυστέρηση.

Δημοτική Πράταξη

Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.