Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου η ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα «Σχέδιο Δράσης για την Ισότητα και την Οικογένεια», στο Café Cacti, Αγίου Ιωάννη 48 Αγία Παρασκευή.

Ομιλητές ήταν: Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, ο Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών, Γεώργιος Κουμουτσάκος, η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη και η Γενική Γραμματέας Δημογραφικής -Οικογενειακής πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Καλυψώ Γούλα. Την εκδήλωση οργάνωσε και συντόνισε η υπεύθυνη Οικογενειακής πολιτικής και Ισότητας, Μάρθα Τσιάνη.

Οι ομιλητές ανέδειξαν το Σχέδιο Δράσης 2021-2023 της κυβέρνησης που περιλαμβάνει μια σειρά νομοθετικών ρυθμίσεων προκειμένου να εξαλειφθούν τα θέματα έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας. Παράλληλα ανέλυσαν τον πολύπλευρο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η γυναίκα καθώς και την ανάγκη της προάσπισης των δικαιωμάτων της ώστε να ενισχυθεί η θέση και η εξέλιξη της στην κοινωνία.

Μεταξύ άλλων, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι κάτωθι: Οι αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Γιαννακόπουλος-Μεταφορών και Επικοινωνιών,  Γιάννης Κεχρής-Υγείας. Τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Μίνα Μουχτούρη και Βάνα Νικολακοπούλου, η επικεφαλής γραφείου Ισότητας ΕΝΠΕ- Φωτεινή Βρύνα, ο τομεάρχης Περιβάλλοντος-Χρήστος Σούλης, από την ΔΕΕΠ Β1 ο πρόεδρος Σπύρος Αβραμάκος, η αντιπρόεδρος Κατερίνα Τούτουζα , η υπεύθυνη Ισότητας Γιώτα Αργίτη και η υπεύθυνη στρατηγικού σχεδιασμού Νταίζη Κωνστάν, ο Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Βορείου τομέα-Νίκος Σαντοριναίος. Από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής-Αντώνης Σιδέρης, Οι αρχηγοί παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι  Αγίας Παρασκευής, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης και Γιώργος Οικονόμου, οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών υπηρεσιών- Βασίλης Σάρκουλας, Οικονομικών-Τιμολέων Κωστόπουλος και Νεολαίας- Νίκος Ζόμπολας και η αντιπρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ-Μάνια Βλαχογιάννη. Παρευρέθηκαν επίσης Πρόεδροι και μέλη άλλων Τοπικών Οργανώσεων καθώς και ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αγίας Παρασκευής-Μανώλης Κωνσταντακόπουλος και ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου ΑΜΕΑ «ΙΩΝΑΣ» Χρήστος Κορομηλάς.

Ευχαριστούμε όλους τους καλεσμένους για την παρουσία τους στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

.
Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.