Ξεκίνησε η τοποθέτηση σύγχρονων ψηφιακών οθονών ενημέρωσης του κοινού σε όλους τους Δήμους

Ξεκίνησε η υλοποίηση του εμβληματικού έργου του ΣΠΑΥ μέσω του προγράμματος ”ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» που αφορά την εφαρμογή ενός Πρότυπου Σχεδίου Αναβάθμισης και Ενίσχυσης των Υποδομών Αντιπυρικής Προστασίας του Υμηττού.

Αφετηρία του έργου αποτελεί η τοποθέτηση σύγχρονων ψηφιακών οθονών ενημέρωσης του κοινού σε όλους τους Δήμους & στην Αγία Παρασκευή που είναι Μέλη του ΣΠΑΥ, οι οποίες θα αποτελούν ένα επιπλέον πολύτιμο εργαλείο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών για τα στάδια κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς κατά την επόμενη αντιπυρική περίοδο.

Πρώτος σταθμός ο ανατολικός Υμηττός, με την εγκατάσταση της πρώτης ψηφιακής οθόνης στην περιοχή της Παιανίας και συγκεκριμένα στη διαδρομή που οδηγεί στην καρδιά του ορεινού όγκου προς το Σπήλαιο “Κουτούκι”.

Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας, εστιάζουμε καθημερινά στην πρόληψη, βάζοντας τον “Smart Υμηττό” στο επίκεντρο!

Πηγή: spay.gr

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.