ΜΙΝΙ-Συνέντευξη του Μιχάλη Γρηγοριάδη πρ. Προέδρου Αδελφοποίησης-Υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη!

Το aparaskevi-images.gr είχε μια ΜΙΝΙ, αλλά διαφωτιστική συνάντηση με τον κ. Μιχάλη Γρηγοριάδη. Ο κ. Γρηγοριάδης είναι ένας νέος πολλά υποσχόμενος, υπήρξε πρόεδρος της Επιτροπής Αδελφοποίησης και πλέον είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη “Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά” του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη.

*****

  • Κύριε Γρηγοριάδη το 2019 στις δημοτικές εκλογές ήσασταν επιλαχών δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Βασίλη Ζορμπά και τοποθετηθήκατε Προέδρος της Επιτροπής Αδελφοποίησης του δήμου. Τι άλλαξε και πριν λίγους μήνες αποχωρήσατε και συμπορευτήκατε με τον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη;

  Πράγματι στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 εξελέγην επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του κ. Ζορμπά και μαζί με πολλούς συμπολίτες μου αναμέναμε να αλλάξουμε την ποιότητα ζωής και καθημερινότητας στον Δήμο μας, να φέρουμε το κάτι διαφορετικό.

Δυστυχώς μετά από τρία χρόνια διοίκησης της παράταξης του κ. Ζορμπά το πρόσημο είναι αρνητικό!

Απογοητεύσαμε τους πολίτες!

Δεν μπορούσα να μείνω άπραγος και η επιλογή μου ήταν μονόδρομος και συντάχθηκα με τον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη έναν άνθρωπο ο οποίος αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την θέση του Δημάρχου και αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο που φέρνει την ανανέωση που έχει ανάγκη η Αγία Παρασκευή μας.

  • Λίγους μήνες πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 ποιο είναι το σχόλιο που χέετε να κάνετε;

  Η παράταξη μας και ο Υποψήφιος Δήμαρχος μας Αλέξανδρος Μουστόγιαννης είμαστε κοντά στους πολίτες, τους φορείς, την αγορά και συνδιαμορφώνουμε το προεκλογικό πρόγραμμα με το οποίο θα κερδίσουμε τις Δημοτικές Εκλογές.

Οι πολίτες ανταποκρίνονται θετικά και αναζητούν την ανανέωση και σε πρόσωπα και σε πολιτικές.

Είμαι αισιόδοξος για τη νίκη.

  • Είστε ενεργό μέλος της ΝΔ, επάξιε αυτό ρόλο για την επιλογή της παράταξης που επιλέξατε;

Δεν κρύφτηκα ποτέ για το που ανήκω.

Από τα 18 μου είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Παρότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν έχουν απαραίτητα κομματικά στοιχεία, χαίρομαι πολύ που η παράταξη που ανήκω, η ΝΔ, έδωσε ηχηρό στίγμα στον επικεφαλής μας Αλέξανδρο Μουστόγιαννη σε πρόσφατη μεγάλη εκδήλωση με την παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά και 6 Βουλευτών της ΝΔ.

Τέλος η παράταξη μας έχει ανοίξει μεγάλη αγκαλιά σε όλους τους πολίτες από όλους τους χώρους.

  • Τι μήνυμα θέλετε να στείλετε στους πολίτες;

Καλώ τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής να συνταχθούν μαζί μας στον αγώνα που κάνουμε για μια καλύτερη πόλη, μια πόλη που θέλουμε να ζούμε. Θέλουμε να συνΔιοικήσουμε με τους συμπολίτες μας και να είμαστε μαζί σε όλα, από την προεκλογική περίοδο μέχρι και την επόμενη μέρα που θα κερδίσουμε!

Ενωμένοι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.