“Μια γενιά μπροστά”: Η Ανέγερση του νέου Δημαρχείου πρέπει να ολοκληρωθεί για το συμφέρον της πόλης

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε τα γεγονότα που διαδραματίζονται σχετικά με την ανέγερση του νέου Δημαρχείου της πόλης μας.

Με έγγραφο του ο εργολάβος του έργου έκανε αίτημα διάλυσης της σύμβασης για τους λόγους που έγιναν γνωστοί.

Επιλέξαμε σαν παράταξη  να μην λειτουργήσουμε εν βρασμώ και βγάλουμε ανακοίνωση καταγγέλλοντας και ταυτόχρονα λαϊκίζοντας με ένα τέτοιο σοβαρό θέμα που αφορά ολόκληρη την πόλη.

Περιμέναμε να ακούσουμε την επίσημη τοποθέτηση του Δημάρχου και τις προθέσεις του και ταυτόχρονα κινηθήκαμε άμεσα και πραγματοποιήσαμε συνάντηση τόσο με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη που χρηματοδοτεί το έργο όσο και με τον Άδωνι Γεωργιάδη Υπουργό Ανάπτυξης&Επενδύσεων για να σταθεί αρωγός ώστε όταν του ζητηθεί η βοήθεια να είναι παρών.

Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τα προβλήματα της πόλης προτάσσοντας το συμφέρον των πολιτών και σύντομα από νέο μετερίζι θα δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ι.ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.