“Φυσάει κόντρα”: Αγία Παρασκευή η πόλη ΤΟΥ (?)

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Ζορμπάς δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του που το φτωχό του τεχνικό πρόγραμμα καταψηφίστηκε από όλη την αντιπολίτευση και διασώθηκε χάρη στον αντισυνταγματικό νόμο Θεοδωρικάκου.

Ένα τεχνικό πρόγραμμα όχι απλά φτωχό αλλά κατώτερο των αναγκών της πόλης και χλιαρό σε όραμα, σε προτάσεις για επίκαιρα ζητήματα όπως η ακρίβεια και το στεγαστικό. Για ακόμα μια χρονιά βέβαια η δημοτική αρχή έκανε τσιμουδιά για την παραμικρή διεκδίκηση χρηματοδότησης από την κυβέρνηση της ΝΔ.

Ο Ζορμπάς, όπως μας έχει συνηθίσει 3,5 χρόνια τώρα, επιτέθηκε στους πάντες.

“Οι φορείς αδιαφόρησαν για τη δημόσια διαβούλευση” μας είπε

“Δε θα αφήσουμε τα παιδιά μας στα χέρια των συνδικαλισταράδων” ανέφερε με στόμφο επιτιθεμενος στο Σύλλογο διδασκόντων “ο Περικλής” για ψήφισμα που θα τεθεί την επόμενη Τετάρτη

“Δε μου αρέσουν τα μαύρα λεφτά και η φοροδιαφυγή” τόλμησε να εκστομίσει για τη συναυλία ενίσχυσης του δικαστικού αγώνα για το Μακρή από την Ένωση Συλλόγων Γονέων που αποτέλεσε όαση πολιτισμού στο Δήμο μας.

” Όλο τα ίδια ρωτάτε για να δημιουργείτε εντυπώσεις” επαναλάμβανε για τις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης. Μας κρίνει ως αντιπολίτευση και δεν περνάμε τη βάση κατά το Δήμαρχο.

“Σας καταλαβαίνω, ανησυχείτε και δεν κοιμάστε το βράδυ που κάνουμε έργα” μας λέει για το κολυμβητήριο υπονοώντας ότι δε θέλουμε στην πόλη έργα.

Ο Δήμαρχος φαίνεται κάνει ηρωική έξοδο όσο πάμε προς τις εκλογές. Όμως αυτό δεν του δίνει το δικαίωμα να επιτίθεται και να προσβάλει συλλογικούς φορείς κι ανθρώπους, γονείς, δασκάλους, δημοτικούς συμβούλους που αγωνίζονται για την πόλη και την κοινωνία.

Ευτυχώς οι εκλογές πλησιάζουν και θα απαλλαγούμε από τη διοίκηση Ζορμπά.

Ως Φυσάει Κόντρα καταγγέλλουμε σε κάθε τόνο τη στοχοποίηση του Συλλόγου δασκάλων “Ο Περικλής” και της Ένωσης Γονεων. Είμαστε στο πλάι τους και απέναντι σε αυτή την διοίκηση που απεχθάνεται καθετί συλλογικό, καθετι που διεκδικεί με τρόπο χοντρό κομμένο, προσβλητικό και αποκαλυπτικό των δύο κοσμων στην πόλη μας αλλά και στην κοινωνία.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.