Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με την Μικτή Χορωδία του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο Δημαρχείο της Κηφισιάς

Γεύσεις από την χθεσινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που συμμετείχε η Μικτή Χορωδία Δήμου Αγίας Παρασκευής και μαέστρο τον Χρήστο Κουτσονίκα.

Η εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Κηφισιάς στο δημαρχείο, όπου στο φινάλε τιμήθηκε ο Μαέστρος Χρήστος Κουτσονίκας για τα 10 χρόνια πολιτιστικής του προσφοράς στον σύλλογο. Μας τίμησε με την παρουσία της η Νινα Βλάχου.

Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση και την φιλοξενία τον διοργανωτή και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, καλές γιορτές με υγεία!

Τα στιγμιότυπα της βραδιάς μας τα χάρισε ένας νέος συνεργάτης μας ο Νίκος Κακούρης που τον ευχαριστούμε επίσης!

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.