Βαθμό στον Άγ. Νικόλαο η «Σάντα» 1-1 με ΑΟΑΝ

Ανταμείφθηκαν για τη μεγάλη τους προσπάθεια στο γήπεδο Αγ. Νικολάου οι ποδοσφαιριστές της Αγ. Παρασκευής και ξεκινούν για το ταξίδι της επιστροφής με βαθμό στις… αποσκευές τους!

Η «Σάντα» έπαιξε ψυχωμένα κόντρα στον δυνατό αντίπαλό της και απέσπασε το ισόπαλο 1-1, με τον ΑΟΑΝ να χάνει για άλλη μία φορά βαθμούς στην έδρα του. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 18′ με κεφαλιά του Φουκαράκη έπειτα από σέντρα του Μποτέ (1-0), με τον Κατσέρη να «απαντάει» στο 49′ και να σκοράρει, επίσης με κεφαλιά, σε εκτέλεση φάουλ του Μπουτσικάρη (1-1). Τρία λεπτά μετά ο Μποτέ είχε δοκάρι με σουτ, με τους Κρητικούς να αναζητούν το νικητήριο γκολ στη συνέχεια του αγώνα, αλλά να μην το βρίσκουν κόντρα στην καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Διαιτητές: Σαμιωτάκης (Ηράκλειου), Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου)-Βισκαδούρος (Ηρακλείου)

AOAN (Mανώλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης (84′ Νοκάι), Ζέλιος (69′ Πυθαρούλης), Τσανάι, Χύσι, Λάμπρου (69′ Μπαράτα), Φουκαράκης, Μηνάς, Σέχου, Μελισσόπουλος, Μποτέ (96′ Κουτούζος)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Αραμπατζής, Κόλιας, Χατζίου, Ριτσωτάκης, Γαλανόπουλος, Κοντοές, Δακτυλίδης (72′ Λαμπρίδης), Σταμούλης (58′ λ.τρ. Γιαννόπουλος (72′ Μιχαηλίδης)), Κατσέρης (72′ Κωτσάκης), Μπουτσικάρης (60′ λ.τρ. Καλογεράς), Κραψίτης

Πηγή: soccerlive.gr

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.