Βράβευση της Ζίνας Γκρέκα του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής

Ζινα Γκρεκα

Η Ζίνα Γκρέκα γεννήθηκε το 2001 στην Αθήνα. Ξεκίνησε να παίζει τένις σε ηλικία 8 ετών. Από τα 10 της χρόνια πέρασε στο αγωνιστικό τένις και με τον Ο.Α. Αγίας Παρασκευής πήρε μέρος σε πανελλήνια πρωταθλήματα και σε ενωσιακούς αγώνες, και μέχρι την ηλικία των 18, σημειώνοντας αξιόλογες επιτυχίες (4η θέση σε ενωσιακό πρωτάθλημα), ξεχωρίζοντας για το ήθος και την αγωνιστικότητά της. Είναι τεταρτοετής φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας (Τρίκαλα), και έχει πάρει ειδικότητα τένις. Παράλληλα με την προπονητική, εξακολουθεί να παίζει τένις, αφού όπως υποστηρίζει «το τένις δεν είναι απλά ένα ακόμα άθλημα, αλλά ένας τρόπος για να ζεις!».

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.