Απονομή κυπέλλων του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής

Photo by aparaskevi-images.gr

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι απονομές στους νικητές του τουρνουά ενηλίκων του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής στο Athens Τennis Center. Οι νικητές παρέλαβαν τα Κύπελλα, και μεταξύ των παρευρισκομένων αθλητών έγινε κλήρωση και απονεμήθηκαν τα δώρα που αναγράφοταν στην προκήρυξη του τουρνουά.

Photo by aparaskevi-images.gr

Όλοι οι αθλητές  μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα ανανεώσαμε το ραντεβού στο επόμενο πρωτοχρονιάτικο τουρνουά που θα διεξαχθεί στις αρχές του επόμενου έτους 2023. Παρευρέθηκαν και έδωσαν κύπελλα στους νικητές ο υποψήφιος για την δημαρχία κ. Γιάννης Μυλωνάκης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε», ο δημοτικός σύμβουλος της ίδιας παράταξης, κ. Διακογιάννης Πέτρος. Οι οποίοι ευχήθηκαν τα καλύτερα για την πορεία του Ομίλου και να ευοδωθούν τα σχέδια για τη δημιουργία γηπέδων τένις στην Αγία Παρασκευή, την δημιουργία των οποίων θα στηρίξουν από την θέση τους.

Photo by aparaskevi-images.gr
Photo by aparaskevi-images.gr
Photo by aparaskevi-images.gr

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης ο πρώην δήμαρχος της πόλης και υποψήφιος για τις επόμενες εκλογές, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νίκη των πολιτών της Αγίας Παρασκευής», κ. Γιάννης Σταθόπουλος. Ο οποίος τόνισε την αναγκαιότητα για την δημιουργία των γηπέδων. Ευχόμενος ο Όμιλος να συνεχίσει την ανοδική του πορεία προσφέροντας με το κοινωφελές έργο του για αθλητισμό υψηλής ποιότητας στους πολίτες, στους κατοίκους και στην νεολαία της πόλης μας, προβάλλοντας επαξίως την πόλη μας, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε διεθνείς διοργανώσεις που συμμετέχουν οι αθλητές του.

Καταγραφή Νικητών ΑΠΟΝΟΜΕΣ

R1

2) ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ

1)ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

R2

2) ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΑΡΗΣ

1)ΡΑΝΤΖΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

MEDIUM

2)ΛΟΥΛΑΚΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

1) ΤΣΕΚΕΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

Μ1

2) ΜΑΜΑΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

1) ΜΠΟΥΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μ2

2) ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

1) ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

Μ3

2) ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

1) ΜΑΜΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Women

2) ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

1) ΔΑΛΑΒΟΥΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

DOUBLE

2)ΤΣΕΚΕΝΗΣ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

1)ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ – ΜΑΜΑΚΗΣ

#16

R2

2) ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΑΝΟΣ

1) ΔΕΜΑΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

MEDIUM

2) ZOYΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

1) ΖΕΝΙΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ

M1

2) ΧΕΙΜΑΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

1) ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

M2

2) ΜΠΑΡΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

1) ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

M3

ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Women

2) ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑ

1) ΔΑΛΑΒΟΥΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.