Αρχική ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ Λουκία Κεφαλογιάννη στο φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και του...

Λουκία Κεφαλογιάννη στο φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και του ΚΑΟ Μελισσίων

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, ο ΚΑΟ Μελισσίων συνδιοργάνωσε  με τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος μία ξεχωριστή αθλητική φιλανθρωπική εκδήλωση, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων «Παναγιώτης Τριανταφύλλου», παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βορείου Τομέα Λουκίας Κεφαλογιάννη.

Μεγάλες δόξες του ελληνικού μπάσκετ όπως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Ευθύμης Ρετζιάς, ο Νίκος Οικονόμου, ο Δήμος Ντικούδης, ο Κώστας Τσαρτσαρής που τίμησαν τη γαλανόλευκη αναμετρήθηκαν με την Ανδρική Ομάδα ΚΑΟ Μελισσίων (Γ’ Εθνική Κατηγορία), ενισχύοντας το έργο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Η Αγκαλιά»*.

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη μεταφέροντας το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη τόνισε τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής στον αθλητισμό και ιδιαίτερα σε τέτοια γεγονότα που ο χαρακτήρας τους είναι φιλανθρωπικός.

«Ανοίξαμε μαζί με τον ΚΑΟ Μελισσίων και τους πάντα ευαισθητοποιημένους βετεράνους Έλληνες αθλητές μια τεράστια ΑΓΚΑΛΙΑ για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη σε μια αναμέτρηση που νικήτρια αναδείχτηκε η αγάπη, η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο Άγγελο Πραγιάτη για την πρωτοβουλία και σε όλους τους συντελεστές για την άρτια διοργάνωση», ανέφερε η κα Κεφαλογιάννη.    

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης προηγήθηκε αγώνας επίδειξης μπάσκετ με αμαξίδια, μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός Α.Ο. ΑΜΕΑ και Α.Σ. Κινητικά Αναπήρων Αμαρουσίου, όπου το τζάμπολ έκανε ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.


*«Η Αγκαλιά» παρέχει υπηρεσίες φροντίδας (συμβουλευτική-ψυχολογική-υλική υποστήριξη, ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα) εντελώς δωρεάν και προσπαθεί να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις, ώστε αφενός η έγκυος να κυοφορήσει και να γεννήσει το παιδί της με ασφάλεια, υγιεινή και αξιοπρέπεια και αφετέρου το παιδί να μεγαλώνει σε υγιές οικογενειακό περιβάλλον.