Ανδρέας Γκιζιώτης: Με τους εργαζόμενους και όχι με τους μνημονιακούς νόμους

81 εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς διεκδίκησαν δικαστικά και κέρδισαν εν μέρει την καταβολή δώρων, ένα δικαίωμα που καταργήθηκε με μνημονιακό νόμο. Νόμο που διατήρησαν οι διαδοχικές κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΝΔ.

Η διοίκηση του Δήμου και των ΠΑΙΣΔΑΠ εισηγείται να ασκηθεί έφεση χωρίς να έχει υποχρέωση. Και μάλιστα καλουμαστε να ψηφίσουμε χωρίς συνεδρίαση και συζήτηση. Είναι μια απαράδεκτη πρόταση και απαιτούμε την άμεση ανάκληση της.

Εκτός του δικαιου αιτήματος, είναι χρήματα κλεμμένα από το εισόδημά μας, η απόφαση του δικαστηρίου είναι και δεδικασμένο για χιλιάδες εργαζόμενους που τα διεκδικούν.

Λαϊκή Συσπείρωση

Ανδρέας Γκιζιώτης

Δημοτικός Σύμβουλος

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.