Αγ. Παρασκευή: Ατρόμητος 88χρονος πάλεψε με τον ληστή μέσα στο σπίτι του (video)

Eνας 88χρονος άνδρας βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο και πιάστηκε χέρι με χέρι με τον επίδοξο ληστή που διέρρηξε το σπίτι του στην Αγία Παρασκευή, προκείμενου να κλέψει τα χρυσαφικά της οικογένειας.

Συγκεκριμένα, ο διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι και κρατώντας έναν φακό και ένα κατσαβίδι, όταν ο 88χρονος κ. Βασίλης αντιλήφθηκε το φως, πήγε προς το μέρος του και εκείνος τον απείλησε λέγοντας  «Τα λεφτά σου ή θα πεθάνεις». Στη συνέχεια ο 88χρονος τον πλησίασε, έπιασε το χέρι του δράστη με το οποίο κρατούσε το κατσαβίδι και ξεκίνησε η πάλη.

Ο ηλικιωμένος μίλησε στην κάμερα του Alpha και εξήγησε ακριβώς το περιστατικό, ενώ έδειξε και τα σημεία της πάλης, καθώς ανέφερε και ότι κράτησε για περίπου πέντε λεπτά.

Μάλιστα, οι δύο άνδρες βγήκαν στο μπαλκόνι και κάποια στιγμή ο διαρρήκτης πήδηξε και βρέθηκε στον προαύλιο χώρο της πολυκατοικίας. Στο σημείο της πτώσης, οι αστυνομικοί βρήκαν τα κοσμήματα που είχε κλέψει ο δράστης.

Σύμφωνα με τον 88χρονο, είναι η δεύτερη φορά που ο ίδιος και η σύζυγός του πέφτουν θύματα ληστείας, καθώς χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας, τα είχε κλέψει πριν 1,5 χρόνο κάποια άλλη συμμορία.

Δείτε εδώ το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha