Περισυλλογή Χριστουγεννιάτικων δέντρων από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Η πιο συνηθισμένη εικόνα που παρατηρούμε στους δρόμους, μετά το πέρας των εορτών, είναι αυτή των πεταμένων Χριστουγεννιάτικων δέντρων.

Μια εικόνα που δεν τιμά καθόλου ούτε εμάς τους ίδιους, αλλά ούτε και την πόλη της Αγίας Παρασκευής.

Για τον λόγο αυτό, η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής προχωρά στην περισυλλογή των φυσικών χριστουγεννιάτικων δέντρων και τη μεταφορά τους για ανακύκλωση στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης (ΕΜΑ).

Εκεί, μέσω της κομποστοποίησης, θα μετατραπούν σε λίπασμα, με σκοπό να επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι της πόλης μας που φέτος τα Χριστούγεννα στόλισαν αληθινό δέντρο να επικοινωνήσουν με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για να κλείσουν ραντεβού για την περισυλλογή του δέντρου τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα κάτωθι τηλέφωνα (Διεύθυνση Καθαριότητας):

210-6390340 και

210-6082432

Οι άνθρωποι του Δήμου θα περάσουν τη συγκεκριμένη ώρα και ημέρα στο σημείο που έχει οριστεί προκειμένου να συλλέξουν το αφημένο έλατο, ακόμα και αν εκείνη την ώρα οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν. 

Ας συμβάλλουμε όλοι για ένα πιο καθαρό περιβάλλον, με σεβασμό στη φύση και στις επόμενες γενιές!

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασίας σας και σας ευχόμαστε καλή χρονιά!

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.