Μέτρηση ακτινοβολίας κεραιών κινητής τηλεφωνίας στα Πευκάκια με ενέργειες του συλλόγου “Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”

Σταθμός μέτρησης

Ολοκληρώθηκαν την περασμένη Τρίτη οι μετρήσεις ακτινοβολίας των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στη Πολεοδομική Ενότητα των Πευκακίων.

Ήταν πάγιο αίτημα του Συλλόγου, το οποίο και τελεσφόρησε σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής κ. Ιωάννη Αργυρό.

Αφού ξεπεράστηκαν κάποια εμπόδια τεχνικής φύσεως, τοποθετήθηκε το βαν του Δημόκριτου εντός του 9ου Δημοτικού το οποίο και πραγματοποίησε αναλυτικές μετρήσεις ακτινοβολίας στα Πευκάκια.

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε παρακάτω, η ακτινοβολία βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.

Παρόντες ο Αντιδήμαρχος κ. Αργυρός και οι Πρόεδρος και Γραμματέας της “Αναγέννησης” κοι Λαμπρινάκης και Γιώτας.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο Σύλλογος μας, με την επιμονή του και τα έγγραφα του προς τον Δήμο, στάθηκε η αφορμή για την εκμετάλλευση αυτού του πολύτιμου εργαλείου το οποίο βρισκόταν μέχρι πρόσφατα ανενεργό εντός της ΕΡΤ.

* Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Αθανάσιο Μπαλάσκα, Φυσικό Ηλεκτρονικής Φυσικής και Ραδιοηλεκτρολογίας MCs, καθηγητής του 1ου Γενικού Λυκείου Αγίας Παρασκευής για τη βοήθεια του και τις γνώσεις του πάνω στα θέματα και το νομικό καθεστώς των κεραιών.

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά αποτελέσματα των μετρήσεων. 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.