“Νέα Αρχή”: Προσπάθησαν να ακυρώσουν την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ των ΠΑΙΣΔΑΠ

Σε παρωδία κατέληξε χθες η έκτακτη συνεδρίαση του Νομικού Προσώπου των ΠΑΙΣΔΑΠ. Η εισήγηση αναφερόταν σε ακύρωση  απόφασης που αφορούσε  την έφεση κατά πρωτόδικης απόφασης που δικαίωνε εργαζόμενους.

Τα μέλη της συμπολίτευσης, στην αδυναμία τους να επιχειρηματολογήσουν για την προ ημερών διαδικασία ψήφισης  δια περιφοράς που πάσχει νομιμότητας για πολλούς λόγους που αναλύθηκαν στην εμπεριστατωμένη εισήγηση , θέλησαν να λήξουν τη συνεδρίαση, όταν κατάλαβαν ότι δεν έχουν την πλειοψηφία.

Οι εργαζόμενοι και οι δημότες που γέμισαν την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, με αγανάκτηση τους παρακολούθησαν σε  μία χοντροκομμένη μεθόδευση χωρίς κανένα νομικό έρεισμα και μάλιστα στο μέσον της συνεδρίασης, όταν μετρήθηκαν και βρέθηκαν λιγότεροι. Το μόνο που τους έμεινε ήταν να τραπούν σε φυγή, μαζί με τα υπηρεσιακά στελέχη, νομίζοντας ότι έτσι θα ακυρωθεί η συνεδρίαση. Κανένας σεβασμός στις διαδικασίες, στους εργαζόμενους και στην θεσμική ιδιότητα όσων παρέστησαν για να διατυπώσουν την γνώμη τους.

Με παρέμβαση του επικεφαλής, Γιώργου Οικονόμου, η δημόσια συνεδρίαση αποκαταστάθηκε και η διαδικασία ολοκληρώθηκε με ψηφοφορία, δεδομένου ότι   δεν λύονται δημόσιες συνεδριάσεις με  δηλώσεις, απόψεις και αποχωρήσεις , όταν μάλιστα έχει διαβαστεί η εισήγηση. Αντικαταστάθηκε από το σώμα ο Πρόεδρος και η Γραμματέας, και με 7 ψήφους υπερψηφίστηκε η εισήγηση.

Δυστυχώς βιώνουμε μία κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης και παρακμής με  μία δημοτική αρχή, που αποδομείται καθημερινά, που δεν ακούει, δεν μαθαίνει  από τα  λάθη της και αγνοεί  την φωνή των εργαζομένων και των δημοτών.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.