Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους εργαζόμενους γιατί έχουν δίκιo

Για ακόμα μια φορά, η διοίκηση των παιδικών σταθμών έδειξε ότι θα κάνει τα πάντα για να μην επιστρέψει τα δεδουλευμένα των εργαζομένων. Στην προχθεσινή συνεδρίαση του νομικού προσώπου, που είχε θέμα ανάκληση της απόφασης για άσκηση έφεσης στην δικαστική απόφαση, που δικαιώνει τους εργαζόμενους, ξεπέρασαν τα όρια.

Με το γνωστό “αποφασίζουμε και διατάζουμε” διέλυσαν την συνεδρίαση, απαγορεύοντας να γίνει η ψηφοφορία, βλέποντας ότι δεν είχαν την πλειοψηφία.

Είναι τόσο αποφασισμένοι και απέναντι στους εργαζόμενους, που δε δίστασαν, όλα τα παραπάνω, να τα κάνουν και μπροστά σε δεκάδες εργαζόμενους και γονείς, που βρίσκονταν εντός και εκτός της αίθουσας.

Σήμερα το βράδυ, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, οι εργαζόμενοι καλούν, στο δημαρχείο στις 8.30, σε συγκέντρωση με στόχο να συζητηθεί το θέμα ξανά και να πάρουν πλέον θέση, όλοι οι σύμβουλοι. 

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους εργαζόμενους γιατί έχουν δίκιο, γιατί είναι το λιγότερο, που μπορούμε να κάνουμε, σε όσα αυτοί προσφέρουν, καθημερινά, στα παιδιά μας, ό,τι πολυτιμότερο έχουμε. θα είμαστε εκεί μαζί τους.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ