“ΣΕΔΑΠ”: Απαράδεκτο σκηνικό απαξίωσης από την πλευρά της διοίκησης των ΠΑΙΣΔΑΠ

Συνάδελφοι/σες,

Οι σκανδαλώδεις ενέργειες των προηγούμενων ημερών από μέρους της διεύθυνσης και της διοίκησης των ΠΑΙΣΔΑΠ (μεθόδευση συνεδρίασης, μη τήρηση – χορήγηση πρακτικών και απαντήσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατασκευασμένη-ψευδής απαρτία) κορυφώθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση ΔΣ ΠΑΙΣΔΑΠ με μοναδικό θέμα την ακύρωση της 1/2023 αποφάσεως για την άσκηση έφεσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος με την καθοδήγηση της νομικής συμβούλου, όταν κατάλαβε πως το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα ήταν κατά της διοίκησης και υπέρ των εργαζομένων, προέταξε ως σανίδα σωτηρίας το επιχείρημα μη εφικτής επανασυζήτησης επί του ίδιου θέματός της έφεσης λόγω μη κατάθεσης νέων στοιχείων επ’ αυτού!! Και έληξε την συνεδρίαση χωρίς το θέμα να συζητηθεί και χωρίς απόφαση!! Είχε μάλιστα το θράσος να μιλήσει για φιλεργατική στάση της διοίκησης!!Η στάση αυτή ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στους εργαζόμενους-μέλη ΔΣ ΠΑΙΣΔΑΠ, εκπροσώπους γονέων , επικεφαλής παρατάξεων, παρευρισκόμενους. Και ο εμπαιγμός συνεχίστηκε, με την αποχωρήσασα από τον χώρο δ/ντρια των ΠΑΙΣΔΑΠ να διαβεβαιώνει τους συναδέλφους περί της νομιμότητας της διαδικασίας και ότι παραχώρησε στον ΣΕΔΑΠ όλη τη σχετική με την ηλεκτρονική αλληλογραφία των μετεχόντων της συνεδρίασης!!! Κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί και αποδεικνύεται εύκολα από την έγγραφη απάντηση των ΠΑΙΣΔΑΠ περί άρνησης χορήγησής τους που θα βρείτε συνημμένη στο παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα.

Συνάδελφοι/σες, απέναντι στο απαράδεκτο σκηνικό απαξίωσης όχι μόνο των διοικητικών συμβουλίων αλλά και των ίδιων των εργαζομένων αντιστεκόμαστε σθεναρά , παλεύουμε και διεκδικούμε τα αυτονόητα: ο Δήμος και τα Νομικά του Πρόσωπα να λειτουργούν με βάσει τις αρχές της δημοκρατίας και της διαφάνειας!! Απαιτούμε να ακυρωθεί η έφεση που ασκήθηκε και να δοθούν άμεσα τα κερδισμένα στα δικαστήρια δεδουλευμένα!!

Ο ΣΕΔΑΠ απευθύνει κάλεσμα στα μέλη του να παρευρεθούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 25/01/23 και ώρα 8:30 , με σκοπό να προκληθεί συζήτηση ώστε να πάρουν θέση τα μέλη του δημοτικού συμβούλιου σχετικά ανωτέρω γεγονότα, να καταδικάσουμε και να απομονώσουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές οι οποίες δεν συνάδουν με την δημοκρατία, να διεκδικήσουμε το δίκιο μας για μια ακόμα φορά εκτός από το δικαστήριο που το επικύρωσε.

Να είμαστε όλοι εκεί!

Με εκτίμηση Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος                                                                                                                Η Γεν. Γραμματέας

Σπυράκου Σοφία                                                                                                          Κατσιώνη Γεωργία

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.