Δείτε τι ειπώθηκε στο Δ.Σ. στο θέμα των εργαζομένων στις 25/1 από τους αρχηγούς των Παρατάξεων (VD)

Μετά την τοποθέτηση της προέδρου των εργαζομένων κυρίας Σπυράκου, έγιναν και τοποθετήσεις από τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων όσον αφορά το θέμα της διεκδίκησης 81 εργαζομένων των Παιδικών Σταθμών δεδουλευμένων μετά από απόφαση του Ειρηνοδικείου στην οποία όμως άσκησε έφεση το Νομικό Πρόσωπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την πολυήμερη αναστάτωση που δημιουργήθηκε με ανακοινώσεις και με επεισοδιακές συνεδριάσεις των ΠΑΙΣΔΑΠ, στην συνεδρίαση του Δ.Σ. τα πνεύματα ηρέμησε ο νομικός σύμβουλος κ. Λαζουράς.

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Λαζουρά το Νομικό Πρόσωπο ήταν υποχρεωμένο να ασκήσει έφεση για δύο λόγους α) γιατί μέχρι τώρα κανένας δημόσιος οργανισμός δεν έχει καταβάλει τα χρήματα αμέσως μετά την πρωτόδικη απόφαση δικαστηρίου και β) γιατί υπάρχει περίπτωση να καταλογιστούν αυτά τα ποσά σε αυτούς που θα πάρουν τη απόφαση να τα καταβάλουν στους εργαζόμενους (υπάρχουν δυσάρεστα παραδείγματα του παρελθόντος). Διαβεβαίωσε όμως, ότι ο Δήμος δεν θα επιδικάσει ενάντια στους εργαζόμενους, θα ακολουθήσει μια τυπική διαδικασία όσο πιο ανώδυνη γίνεται.

Όπως φάνηκε οι εργαζόμενοι έφυγαν ικανοποιημένοι από την απάντηση, αν και κάποιοι εκτίμησαν ότι έφυγαν απογοητευμένοι…

Παρακολουθήστε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.