Τριπλό χτύπημα μεταγραφών για την “santa” με Σάντρο Σεμέδο, Λεωνίδα Κασνέτσι & Δημήτρη Μωραϊτάκη

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε η Αγία Παρασκευή

Καλωσορίζουμε και επίσημα στην οικογένεια μας τον Sandro Semedo !!! Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής  της ομάδας μας έχει κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας κάτω των 21 ετών έχει αγωνιστεί στην Leyton Orient με μεγάλη επιτυχία αφού είχε βγει ποδοσφαιριστής της χρόνιας ενώ προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν  Zalaegerszegi FC που αγωνίζεται στην Α εθνική Ουγγαρίας . Sandro καλωσήρθες σου ευχόμαστε επιτυχίες με την ΣΑΝΤΑ μας !!

———————————————————————————-

Την απόκτηση του Λεωνίδα Κασνέτσι ανακοίνωσε η Αγία Παρακευή.

Ο 30χρονος αμυντικός μέσος τα βρήκε σε όλα με τη Σάντα και μετά το πέρασμα που είχε από τον Φωστήρα, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους μελανόλευκους.

Το δελτιο τυπου

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τον Λεωνίδα Κασνέτση . Ο 30χρονος έμπειρος αμυντικός μέσος έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω , Διαγόρα, Αστέρα Αμαλιάδα, Φωκικό, Πανελευσινιακό, Αήττητο Σπατων, Πανηλειακό, Εθνικό Αστέρα Δόξα Βύρωνος ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Φωστήρα .
Λεωνίδα καλωσόρισες σου ευχόμαστε επιτυχίες με την ΣΑΝΤΑ μας!!

——————————————————————————–

Συμφώνησε με τον 22χρονο αμυντικό, Δημήτρη Μωραϊτάκη η Αγ. Παρασκευή.

Το δελτίο τύπυο

Σε αλλη μια μεταγραφή προσχώρησε η ομάδα μας αφού ένταξε στο δυναμικό της τον 22χρονο αριστερό αμυντικό Δημήτρη Μωραϊτάκη . Ο Δημήτρης έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τους νέους της ΑΕΚ , έχει αγωνιστεί με το εθνόσημο στις ηλικίες κάτω των 17 ετών ενώ το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στην Αμερική . Δημήτρη σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ΣΑΝΤΑ μας !!

Πηγή: soccerlive.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.