Φαίνεται να βρέθηκε η λύση στην προσβασιμότητα του 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής

από την έντονη κινητοποίηση του Συλλόγου Γονέων και του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ και τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα της προσβασιμότητας του Λυκείου, φαίνεται ότι επιτέλους βρέθηκε λύση. Όπως μας ενημερώνει ο υποδιευθυντής του λυκείου κ. Α. Μπαλάσκας μετά τη σημερινή συνάντηση αποφασίστηκε “ότι η πλέον ενδεδειγμένη λύση είναι η εκ νέου οριοθέτηση του «κάτω προαυλίου» του 2ου Γυμνασίου, ώστε ο υπάρχων δρόμος να χρησιμοποιείται απρόσκοπτα και με ασφάλεια και από τα δύο σχολεία“.

Αναλυτικά το κείμενο:

“Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής για το θέμα της πρόσβασης ατόμων με αναπηρία στο σχολείο, αλλά και για το θέμα της αυτόνομης πρόσβαση οχημάτων συμμετείχαν:

1. Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Ζορμπάς.

2. Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας κ. Ψαχούλας.

3. Ο Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής κ. Σάρκουλας.

4. Η Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής κα. Γατσούλη.

5. Η Προϊσταμένη του τμήματος Παιδείας, Παιδικής και Εφηβικής Προστασίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής κ. Τζανή.

6. Ο Διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής κ. Αναστασίου.

7. Η Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής κα. Ζεπάτου Οικονομίδη.

8. Ο Πρόεδρος της ΣΕΔΕ κ. Μπουρλίασκος.

9. Η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αγίας Παρασκευής κα. Ξυνογαλά.

10. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Αγίας Παρασκευής κ. Βοζίκης.

11. Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ουΓυμνασίου Αγίας Παρασκευής κα. Βαζούρα.

12. Οι υποδιευθυντές των δύο σχολείων κ. Μπαλάσκας και κ. Παπαντωνόπουλος.

13. Η αναπληρώτρια ειδικού βοηθητικού προσωπικού του 1ου Λυκείου κα. Δημητρακοπούλου.

14. Ο εκπαιδευτικός του 1ου Λυκείου κ. Ταλιαντζής.

Μετά από ανταλλαγή απόψεων αποφασίστηκε ότι η πλέον ενδεδειγμένη λύση είναι η εκ νέου οριοθέτηση του «κάτω προαυλίου» του 2ου Γυμνασίου, ώστε ο υπάρχων δρόμος να χρησιμοποιείται απρόσκοπτα και με ασφάλεια και από τα δύο σχολεία. Μάλιστα δόθηκε άμεση εντολή στην τεχνική υπηρεσία για την έναρξη των εργασιών που θα διαρκέσουν το πολύ ένα μήνα. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες, υπεύθυνοι για την ασφαλή είσοδο και έξοδο των οχημάτων με εντολή Δημάρχου θα είναι οι φύλακες των δύο σχολείων. Αναμένουμε πλέον την υλοποίηση”.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.