Κλειστά σχολεία και αύριο Τρίτη: Σε ποιες περιοχές τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά (συνεχής ενημέρωση)μέσα και η Αγία Παρασκευή

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη πολλά σχολεία στην Αττική. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, σχολικές μονάδες στα βόρεια και στα βορειοανατολικά της Αττικής ενημερώνουν ότι «ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7/2 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σχετικά μηνύματα έχουν σταλεί σε γονείς στο Διόνυσο, την Αγία Παρασκευή, το Μαρούσι, την Κηφισιά, την Παλλήνη, την Πεντέλη, το Μαραθώνα, τους Θρακομακεδόνες κα.

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επιβεβαίωσε σχετικές πληροφορίες, τονίζοντας ότι σε κάποιες περιοχές ίσως να χρειαστεί να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία την Τρίτη λόγω παγετού.

Οι οριστικές αποφάσεις για το σύνολο της Αττικής θα ληφθούν σε σύσκεψη του περιφερειάρχη με τους δημάρχους στη 13:30.

Πηγή: aftodioikisi.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων