Χατζηνικολάου: “Η πόρτα της ομάδας ανοιχτή για Σακελλαρίδη”

Ένα από τα θέματα που έκαναν μεγάλη εντύπωση στο χώρο της Αντισφαίρισης ήταν η απουσία του Στέφανου Σακελλαρίδη από το Davis Cup. Όταν μάλιστα ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής (ΟΑΑΠ) είχε εντυπωσιάσει στο πρόσφατο United Cup, σημειώνοντας μάλιστα μια σπουδαία νίκη στη σειρά των παιχνιδιών της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στο Βέλγιο. Αυτό από μόνο του προσδίδει μια τεράστια επιτυχία στο σωματείο της Αγίας Παρασκευής.

Για το θέμα αυτό ρωτήθηκε ο προπονητής της Εθνικής, Δημήτρης Χατζηνικολάου, ο οποίος τόνισε: “Και τώρα ήταν στα πλάνα μας ο Στέφανος Σακελλαρίδης. Έκανα μια επικοινωνία μαζί του, στη συνέχεια προσπάθησα να κάνω και μια επικοινωνία με τον πατέρα του που διαχειρίζεται το tour του. Δεν ήρθαν σε επαφή μαζί μου, οπότε δεν είχα την ευκαιρία να τον καλέσω ή να συζητήσουμε την είσοδό του στην ομάδα του Davis Cup. Η πόρτα της ομάδας είναι ανοιχτή για τον Στέφανο και όποτε θέλει μπορεί να έρθει, να μας προσεγγίσει, να μας μιλήσει και να γίνει μέλος αυτής της ομάδας.

Όσο για την άνοδο στο World Group I o Ομοσπονδιακός προπονητής είπε: “Το πλάνο μας όταν αναλάβαμε το 2019 ήταν να φτάσουμε στο World Group I. Τώρα κάνουμε καινούργιο σχεδιασμό για το World Group I, για το πως θα περάσουμε βήμα-βήμα την κάθε συνάντηση. Η ομάδα έχει τον βασικό της κορμό, δεν έχει αλλάξει, οι παίκτες κάθε φορά που τους συναντώ είναι και πιο βελτιωμένοι. Ο Αλέξανδρος Σκορίλας, ο Αριστοτέλης Θάνος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς με άφησαν άφωνο με την πρόοδο που είχαν και νοητικά και στο γήπεδο. Για τον Στέφανο γνωρίζουμε όλοι το υψηλό του επίπεδο. Οπότε πιστεύω ότι θα έχουμε συνέχεια και θα μπορέσουμε και με μια καλή κλήρωση να κάνουμε το επόμενο βήμα και μετά βλέπουμε.”

Πηγή: www.tennis24.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων