Νεότερη ενημέρωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου προς την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, οι Υπηρεσίες του Δήμου επιχείρησαν με τα μηχανήματα εκχιονισμού και ρίψης αλατιού, για να διατηρηθούν οι οδοί της πόλης ανοικτοί. Οι επιχειρήσεις συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα.

Συνολικά επιχείρησαν:

α. Οκτώ (8) JCB (το ένα μας παραχωρήθηκε από το ΓΕΣ)

β. Οκτώ (8) Bobcat

γ. Δύο (2) οχήματα NAVARA, στα οποία έχει τοποθετηθεί εξάρτημα αποχιονισμού

δ. Τρία (3) οχήματα ρίψης αλατιού, που έριξαν 40 τόνους αλάτι

Αυτή την ώρα, όλες οι οδοί της πόλης είναι ανοιχτές και προσβάσιμες. Τα μηχανήματα που διαθέτει ο Δήμος και το προσωπικό ασφαλείας θα βρίσκονται συνεχώς σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος παρουσιαστεί με νέα χιονόπτωση.

Συνιστούμε στους κατοίκους, σε περίπτωση νέας χιονόπτωσης, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους για λόγους δικής τους ασφάλειας αλλά και για διευκόλυνση του έργου των Υπηρεσιών του Δήμου.  

Ο Δήμαρχος

Βασίλης Ζορμπάς

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.