Εκτεταμένη βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ σε Τσακό και Νέα Ζωή

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής υπάρχει εκτεταμένη βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ στις περιοχές Τσακού και Νέας Ζωής:

Ενημερώνουμε τους κατοίκους, ότι στις περιοχές του Τσακού και της Νέας Ζωής, έχει παρουσιαστεί εκτεταμένη βλάβη στο δίκτυο του Δημοτικού φωτισμού, με αποτέλεσμα σε άλλες οδούς να μην ανάβουν οι λαμπτήρες και σε άλλες να παραμένουν συνεχώς αναμμένοι.

Η βλάβη είναι αρμοδιότητας της ΔΕΔΔΗΕ, η οποία έχει ενημερωθεί επισήμως από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, με τον Δήμαρχο προσωπικά να πιέζει προς την κατεύθυνση της λύσης του προβλήματος το ταχύτερο δυνατόν.

Στην τελευταία επικοινωνία του Δημάρχου,  με  Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ, ο κ. Ζορμπάς ενημερώθηκε πως αναμένεται να υπάρξει οριστική επίλυση του προβλήματος μέσα στην ημέρα, ή το αργότερο αύριο.

Τέλος, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους κατοίκους οι οποίοι παρατηρούν ανάλογα προβλήματα να ενημερώνουν τον Δήμο προκειμένου να η Δημοτική Αρχή να προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την άμεση επίλυσή τους. 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων