Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΕΝΝΙΣ Η οικογένεια Σακελλαρίδη στο πλευρό του Ομίλου για τη δημιουργία 4ων γηπέδων...

Η οικογένεια Σακελλαρίδη στο πλευρό του Ομίλου για τη δημιουργία 4ων γηπέδων τένις

Η ακόλουθη δήλωση στάλθηκε προς τον πρόεδρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννη Σερκεδάκη, από τον πατέρα των διεθνώς αναγνωρισμένων αθλητών του Ομίλου της οικογένειας Σακελλαρίδη.

“Συμφωνούμε με τις πρωτοβουλίες του προέδρου του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννη Σερκεδάκη που αφορούν την δημιουργία τεσσάρων γηπέδων Αντισφαίρισης στην πόλη μας. Οι πρωτοβουλίες αυτές κρίνονται απαραίτητες προκειμένου να υπάρχει η απαιτούμενη γηπεδική επάρκεια στον όμιλο για να καλύψει τις ανάγκες για περιφερειακά, πανελλήνια, διεθνή τουρνουά Αντισφαίρισης καθως και για τις προπονήσεις του αγωνιστικού επιπέδου που επιδιώκει ο όμιλος. Είναι ένα θετικό βήμα στην προσπάθεια για προσέγγιση στα υψηλά στάνταρντ αριθμού εγκαταστάσεων Αντισφαιρισης των Ευρωπαϊκών κρατών. 

Δρ. Σακελλαρίδης Ιωάννης, 

πατέρας τεσσάρων αθλητών Αντισφαίρισης του Ομίλου Αγίας Παρασκευής: Σακελλαριδη Σαπφω, Στεφανος, Δημητρης και Μιχαλης Σακελλαριδης.

Ολοι τους εχουν διακρίσεις στην Ελλάδα και σε παγκόσμιο επίπεδο” 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων