Στο κατάμεστο Ε.Π.Α.Λ έγινε η κοπή πίτας της “Νίκης των Πολιτών”

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο του Επαγγελματικού Λυκείου Αγ. Παρασκευης-ΕΠΑΛ (πρ. Μπαρμπίκα) στον Τσακο, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση.

Την εκδήλωση που ξεκίνησε με την ηθοποιό Λουκία Πιστιολα και ομιλία του Γιάννη Σταθόπουλου Δημάρχου Αγ. Παρασκευης 2014-19 και επικεφαλής της «ΝΙΚΗΣ», τίμησαν με την παρουσία τους και τους/τις ευχαριστούμε θερμά:

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων και πρ. Δημάρχων Π. Καμάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Β. Γιαννακοπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των πόλεων Γ. Κουρασης, ο πρ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλαχος, ο Δημ. Σύμβουλος του «Φυσάει Κόντρα» Παν. Αντωνιου, οι Δημ. Σύμβουλοι της «ΝΙΚΗΣ Παν. Γκονης, Δημ. Κονταξής, Μαργαριτα Δημητριου-Καβρουδακη, Ζωή Φωτεινού, Μαρια Κοντοπουλου, Σοφια Αιδινη, Τερψ. Γκιοκα, η πρ. Αντιδημαρχος Ελ. Παπαδοπουλου, ο πρ. Γενικός Γραμματεας του Δήμου μας Στεφ. Κασαπίδης και οι πρ. Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικ. Αργυριάδης, Μιχ. Γαβρας, Γ. Μπαρακακης και Κατερ. Φλατσουση και Γιαννης Μποσταντζόγλου.

Τίμησαν, επίσης, την εκδήλωση με την παρουσία τους παρα πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και συλλογικοτήτων της πολης μας, τα μέλη της Γραμματείας και οι εκπρόσωποι της «ΝΙΚΗΣ» στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου και ο πρ. Περιφερειακός Σύμβουλος Αρ. Βρουστης.

Στην εκδήλωση έστειλαν χαιρετισμούς, λόγω αδυναμίας παρουσίας, ο πρ. Δήμαρχος Αγ. Παρασκευης και πρ. βουλευτής Λεοναρδος Χατζηανδρεου, ο Δημαρχος Γορτυνίας Στ. Κουλης και ο Θωμάς Κωτσης γυιος του αείμνηστου Δημάρχου Στ. Κωτση.