Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής: Γήπεδα τέννις τώρα!

Σε οποιαδήποτε αναφορά των υποψηφίων για τον αθλητισμό στην πόλη μας, πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη ότι έχει να γίνει αθλητικό έργο εδώ και 40 χρόνια

Ειδικά στο πεδίο του αθλητισμού είναι μια εξοχή ευκαιρία ο Δήμος να επενδύσει σε σοβαρές υποδομές και υπηρεσίες, ενεργοποιώντας την προπονητική και οργανωτική τεχνογνωσία των αθλητικών σωματείων Κινητοποιώντας τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης. Να μην ξεχνάμε ότι τα μέλη των σωματείων οι αθλητές τους είναι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής οι οποίοι θέλουν να ασχολούνται συστηματικά με το άθλημα που έχουν επιλέξει.

Σε αυτό το πεδίο δήμος και αθλητικά σωματεία δεν είναι αντίπαλοι, αλλά μπορούν να καταστούν σύμμαχοι μέσα πάντα από διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες.

Η συζήτηση και η ωρίμανση μιας τέτοιας πρότασης, που δεν θα κοστίσει στο δήμο και στους δημότες ούτε 1 €, θα μπορούσε να αποτελέσει, με την σχετική συνεισφορά όλων των παρατάξεων, την αφετηρία για την εφαρμογή ενός σοβαρού σχεδίου αναβάθμισης της πόλης στο χώρο του αθλητισμού (είπαμε 40 χρόνια έχει να γίνει αθλητικό έργο στην πόλη μας).

Εν γένει, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής χρειάζεται στην διοίκηση του ανθρώπους που μπορούν να αφουγκραστούν τις τάσεις της εποχής, να κατανοήσουν σε βάθος τις δυνατότητες της περιοχής, οι οποίες με τους κατάλληλους χειρισμούς είναι μεγάλες, να διορθώσουν τα λάθη και τα σφάλματα του παρελθόντος καθώς και να χαράξουν σχέδια ρεαλιστικά, βιώσιμα και κοστολογημένα που θα Κινητοποιούν όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης. Οι οποίες θα συμπράξουν στο πεδίο του αθλητισμού προς όφελος της πόλης και των κατοίκων της.

Γι’ αυτό όμως χρειάζονται  αιρετοί με όραμα, δημοκρατική κουλτούρα, αλλά και τεχνοκρατική επάρκεια.

Ας ελπίσουμε ότι οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα δώσουν την ευκαιρία τέτοια αυτοδιοικητικά στελέχη να πρωταγωνιστήσουν στην Αγία Παρασκευή.

Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων