«Όρθια» η Αγ. Παρασκευή στις Αρχάνες 0-0 με Γιούχτα

Μεγάλα αποτελέσματα ακόμη και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια έχει… μάθει να παίρνει η Αγία Παρασκευή και, πλέον, γίνεται ακόμη πιο υπολογίσιμη στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η «Σάντα» έμεινε «όρθια» στις Αρχάνες, καθώς έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την αναμέτρηση με τον Γιούχτα (0-0), που βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα και φάνταζε ως το φαβορί για την κατάκτηση των βαθμών.

Η ομάδα του Π. Κωνσταντακόπουλου είχε σχεδόν αξεγάδιαστη αμυντική λειτουργία, πετυχαίνοντας να κρατήσει μακριά από την εστία του Αραμπατζή τα ατού των Κρητικών, που επί της ουσίας δεν δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες, σε ένα ενενηντάλεπτο χωρίς μεγάλες φάσεις.

Διαιτητές: Ταμπουρατζής (Λασιθίου), Διονύσης (Ρεθύμνου)-Εγγλέζος (Λασιθίου)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Τζανής, Δωματάς (64′ Αζίζι), Αργκιλέσι, Βρεττός (87′ Κόκκινος), Νύκταρης (64′ Δασκαλάκης), Ροβίθης, Τουγλής (46′ Ψαρράς), Γελαδάρης, Γιαλούσης, Κίσσας (80′ Πλουσής)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Αραμπατζής, Κόλλιας, Χατζίου, Κοντοές, Μιχαηλίδης, Γιαννόπουλος, Καλογεράς (58′ Κασνέτσι), Δακτυλίδης, Κατσερής (80′ Κωστάκης), Μπουτσικάρης (66′ Σταμούλης), Κραψίτης.

Πηγή:soccerlive.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων