Μεγάλη συγκέντρωση Μουστόγιαννη με στήριξη Άδωνι Γεωργιάδη, και παρουσία 4 βουλευτών της Ν.Δ

Μεγάλη συγκέντρωση σήμερα για τον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη στο αμφιθέατρο του Ε.Π.Α.Λ.

Παρουσία εκατοντάδων πολιτών της Αγίας Παρασκευής ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης παρουσίασε κάποιους άξονες του προγράμματος του ενώ αναφέρθηκε και σε όλα αυτά που έπραξε όντας στην Αντιπολίτευση.

Παρουσία του Αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια και χαρακτηριστικά μίλησε για μια μεγάλη συγκέντρωση.

Αδιαμφισβήτητα η παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση,την Ευρωβουλευτή Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και τους Βουλευτές Δημήτρη Καιρίδη και Κώστα Βλάση δείχνει την στήριξη της ΝΔ στον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων