Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αγίας Παρασκευής με θέμα την ακρίβεια

Στο κατάμεστο θέατρο του 2ου Γυμνασίου η βουλεύτρια και τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου παρουσίασε ένα συγκροτημένο πρόγραμμα μέτρων και πολιτικών για την αντιμετώπιση και αναχαίτιση του φαινομένου των ανεξέλεγκτης ακρίβειας και των αλλεπάλληλων ανατιμήσεων και έδωσε το στίγμα μιας εκ διαμέτρου διαφορετικής πολιτικής πρακτικής με στόχο την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης αλλά και την εξάλειψη φαινομένων αισχροκέρδειας. Παράλληλα η παρέμβαση της ένωσης καταναλωτών ΕΚΠΟΙΖΩ μέσω της πρόεδρου κ. Παναγιώτας Καλαποθαράκου σκιαγράφησε την δεινή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα νοικοκυριά χωρίς καμμία βοήθεια από το κράτος ενώ παρουσίασε τις προτάσεις της ένωσης για την έξοδο από το σπιράλ της ακρίβειας και την στήριξη των πολιτών. Τέλος ο Σταμάτης Βαρδαρός παρουσίασε την τα αποτελέσματα της έρευνα του Ινστιτούτου της ΓΣΕΒΕΕ που αναφέρεται στην ανησυχητικά μεγάλη μείωση της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών αλλά και στα προβλήματα του κλάδου των επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων που έχει πληγεί από τις επιλογές και πρακτικές της κυβέρνησης την στιγμή που στηρίζονται απροκάλυπτα τα ολιγοπώλια.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, και μέλη της ΚΕ και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καθώς και ακαδημαϊκοί.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων