Στο κυρίως ταμπλό του Monastir Ξυλάς και Σακελλαρίδης

O Μιχάλης προπονείτε στο Όμιλο Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής, εν όψη των διεθνών τουρνουά που θα διεξαχθούν στην Τυνήσια και στην Ισπανία.

Οι Γιάννης Ξυλάς και Στέφανος Σακελλαρίδης ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής σημείωσαν από 2 νίκες σήμερα και 3 συνολικά στα προκριματικά του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Monastir, για να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό.

Δυο πολύ καλές νίκες πέτυχε ο Γιάννης Ξυλάς σήμερα, για να πάρει το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία.

Το πρωί, έκανε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον 21χρονο αριστερόχειρα Keisuke Saitoh από την Ιαπωνία, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.677 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, με 6-3, 6-3.

Συνέχισε το ίδιο δυνατά και το απόγευμα επιβλήθηκε του Ρώσου Uldzislau Zhuk, με 6-1, 6-3, σε κάτι λιγότερο από μια ώρα.

Θυμίζουμε πως και στην πρεμιέρα του την Κυριακή ο Ξυλάς ήταν εξαιρετικός, συντίβοντας τον Ινδό Sushant Dabas με 6-0, 6-0.

Χωρίς να χάσει σετ μπήκε στο κυρίως ταμπλό και ο Στέφανος Σακελλαρίδης, αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής που ήταν ούτως ή άλλως ένα από τα φαβορί, μπαίνοντας στα προκριματικά ως Νο.1 στο ταμπλό.

Χθες ο Στέφανος είχε κερδίσει τον Γερμανό Tristan Nitschke με 6-0, 6-0, ενώ σήμερα κέρδισε άλλους δυο αγώνες με straight sets. Το πρωί κέρδισε τον Ταϊβανό Wei-De Lin με 6-3, 6-3, ενώ το απόγευμα επιβλήθηκε του Βρετανού Freddy Blaydes, με 6-3, 6-2.

Στον 2ο προκριματικό γύρο ολοκλήρωσε την προσπάθειά του ο 16χρονος Δημήτρης Σακελλαρίδης, αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής που είχε κερδίσει χθες τον Ινδό Dhananjay Singh με 6-2, 6-1, αλλά σήμερα ηττήθηκε από τον Κινέζο Jie Cui, Νο.7 στο ταμπλό, με 6-1, 6-1.

Πηγή: tennisnews.gr