«Νίκη των πολιτών»: ο Β. Ζορμπάς αντιμετωπίζει τους αντιπάλους του ως εχθρούς

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, στις 17/2, ζήσαμε άλλη μια επανάληψη του συγκρουσιακού συνδρόμου που διακατέχει τον κ. Ζορμπά.

Χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο όξυνε την ατμόσφαιρα και χρησιμοποίησε, για άλλη μια φορά, βαριές εκφράσεις αντιμετωπίζοντας αυτοδιοικητικούς του αντιπάλους ως εχθρούς, κάτι που έχει κάνει με πολλούς διαχρονικά.

Είναι ο ίδιος που έχει παρελθόν συνεργασίας με ακραίους και που ενέταξε στην παράταξη του, άτομο που καλούσε στέλεχος της Χρυσής Αυγής στην Αγία Παρασκευή.

Η πόλη όμως δεν πάει μπροστά με τέτοιες συμπεριφορές.

Και θα αγωνιστούμε για να γίνουν παρελθόν τον ερχόμενο Οκτώβριο.

23 Φεβρουαρίου 2023

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων