Γ. Μυλωνάκης: Ουδέποτε αποφάσισα την άρση παραχώρησης του γηπέδου τένις στο Κοντόπευκο στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής

Τα στοιχεία διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του κ. Σερκεδάκη

Αγαπητό Agia Paraskevi-images.gr,

Με έκπληξη διάβασα το άρθρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής (ΟΑΑΠ) με τίτλο «Γιάννης Σερκεδάκης – Ο ανιδιοτελής δημιουργός του τένις στην Αγίας Παρασκευή», το οποίο φιλοξενήσατε στην ιστοσελίδα σας τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023.

Επειδή πιστεύω ότι υπεύθυνος πολίτης είναι ο σωστά ενημερωμένος πολίτης και για την αποκατάσταση της αλήθειας, θα ήθελα να θέσω υπόψη των αναγνωστών σας για τα εξής:

Το δημοσιευμένο άρθρο ξεκινά με ανακρίβειες και αναπόδεικτη αναφορά του κ. Σερκεδάκη ότι κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΟΑΔΑΠ) δήθεν αποφάσισα την άρση παραχώρησης στον σύλλογο «του μοναδικού από τα τρία γήπεδα τένις που διαθέτει η πόλη μας, δηλαδή το ανοιχτό γήπεδο στο Κοντόπευκο», με αποτέλεσμα να απειληθεί η λειτουργία του ΟΑΑΠ.

Πραγματικά εντυπωσιάζομαι από την ευκολία που ο κ. Σερκεδάκης διασπείρει ψευδείς ειδήσεις, προσπαθώντας να συκοφαντήσει τη διαδρομή μου στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου μας, η οποία κινήθηκε πάντοτε στο πλαίσιο της διαφάνειας και της ισότιμης αντιμετώπισης κάθε αθλητικού σωματείου στην πόλη μας.

Σε αντίθεση με τον κ. Σερκεδάκη, που απλώς «πετά λάσπη στον ανεμιστήρα», προσωπικώς θα επιλέξω να μιλήσω με στοιχεία που αποδεικνύουν ότι όχι μόνο ουδέποτε παρεμποδίστηκε η δράση του Ομίλου Αντισφαίρισης αλλά, απεναντίας, όποτε χρειάστηκε ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου μας στάθηκε αρωγός του.

Συγκεκριμένα και ενδεικτικά:

1. Στις 20/3/2008 το Δ.Σ. του ΟΑΔΑΠ με την απόφαση 38/2008, αποφασίζει ομόφωνα τη δωρεάν παραχώρηση των γηπέδων τένις της οδού Νότου στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής για τη διεξαγωγή τουρνουά (29-30 Μαρτίου). Μάλιστα, ο Όμιλος προχώρησε και στην απονομή τιμητικής πλακέτας σε εμένα για «την πολύτιμη προσφορά μου στο Marfin Junior Cup 2008»!

2. Στις 28/12/2009 το Δ.Σ. του ΟΑΔΑΠ με την απόφαση 155/2009, αποφασίζει ομόφωνα την πραγματοποίηση τουρνουά αντισφαίρισης για τους δημότες της Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής, από τις 18 έως και τις 24 Ιανουαρίου 2010, καθώς και την έγκριση σχετικών πιστώσεων.

3. Στις 01/02/2010, με επιστολή του προς τον Όμιλο Αντισφαίρισης, ο Οργανισμός Άθλησης Δήμου Αγίας Παρασκευής, αφού του επισημαίνει ότι δεν απέστειλε τα στοιχεία που του ζητήθηκαν προκειμένου να γίνει ο προγραμματισμός της νέας αθλητικής περιόδου, τον ενημερώνει για το πρόγραμμα του τένις στις εγκαταστάσεις του Κοντοπεύκου. Επίσης, του υποδεικνύει τους υπευθύνους με τους οποίους μπορεί να επικοινωνεί για τις λεπτομέρειες χρήσης στο γήπεδο αντισφαίρισης Κοντοπεύκου και του γηπέδου αντισφαίρισης στο Αθλητικό Κέντρο Νότου.

Από τα παραπάνω προκύπτει, πέρα κάθε αμφισβήτησης, ότι ουδέποτε υπήρξε άρση παραχώρησης του γηπέδου τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής, κάτι που εξάλλου θα έπρεπε να έχει γίνει με απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού Άθλησης Δήμου Αγίας Παρασκευής, η οποία και βέβαια δεν υπάρχει…

Όσο για τους ανυπόστατους και ανακριβείς ισχυρισμούς του κ. Σερκεδάκη, τους αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών σας, εξάλλου καταλαβαίνουμε… πλησιάζουν και δημοτικές εκλογές.

Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία

Γιάννης Μυλωνάκης,

Επικεφαλής «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων