Επίσκεψη της ομάδας Λογοτεχνίας του Β’ ΚΑΠΗ στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Την Κυριακή 05-03-2023 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών με πούλμαν.

Στην εκδρομή συμμετείχαν μέλη και φίλοι ομάδων μαθημάτων ενηλίκων του Δήμου Αγίας Παρασκευής Αττικής. Η ομάδα Λογοτεχνίας του Β’ ΚΑΠΗ με επικεφαλής την πρόεδρο της επιτροπής του κ. Κατερίνα Χειλάκη, φιλόλογο και διοργανώτρια και οι ομάδες Ιστορίας της Τέχνης του Κέντρου Γυναίκας και Α’ και Β’ ΚΑΠΗ με τη διδάσκουσα του μαθήματος Δρ. Γεωργία Χρυσούλη, Αρχαιολόγο και Ιστορικό Τέχνης, ήταν παρούσες.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ελεύθερης εισόδου στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία και τα μνημεία που υπάγονται στο Δημόσιο και το Υπουργείο Πολιτισμού κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα.

Η ξενάγηση στο μουσείο έγινε επισήμως από ξεναγό, όπως προβλέπεται, την κ. Κατερίνα Κατσικοπούλου, αρχαιολόγο, με παρεμβάσεις της Δρ. Χρυσούλη. Μετά την επίσκεψη τα μέλη των μαθημάτων και οι φίλοι τους χάρηκαν τον καφέ τους και τον Κυριακάτικο ήλιο στο χώρο του μουσείου.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων