Στο 6ο Δημοτικό Σχολείο το αυτοκίνητο της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας

Το αυτοκίνητο της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας εγκαταστάθηκε για μία εβδομάδα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο (στην οδό Χειμάρρας, στον Τσακό Αγίας Παρασκευής).

Με την ευκαιρία αυτή ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης της πόλης‚ κ.  Αργυρός Ιωάννης, βρέθηκε στο σχολείο και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τους μικρούς μαθητές όσο και με τους εκπαιδευτικούς. Μεταξύ άλλων, ο κ. Αργυρός  εξήγησε στα παιδιά τη σημασία των μετρήσεων, τονίζοντας παράλληλά,  τις βλαβερές επιδράσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην υγεία μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι  μέχρι σήμερα μετρήσεις, σε διάφορες περιοχές της Αγίας Παρασκευής,  είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων