Άνετα η «Σάντα» 5-0 τον Άγ. Ιερόθεο στο Περιστέρι

Έκανε το… χρέος της η Αγία Παρασκευή απέναντι στον ουραγό Άγιο Ιερόθεο και πλησίασε σε απόσταση… αναπνοής τις θέσεις της σωτηρίας στον 5ο όμιλο.

Η «Σάντα» επικράτησε με το εμφατικό 5-0 στο γήπεδο της Χωράφας, με το σκορ να διαμορφώνεται κατά κύριο λόγο στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης. Στο 28ο λεπτό ο Καλογεράς άνοιξε το σκορ με πλασέ (0-1), ενώ ο ίδιος παίκτης στο 60′ σημείωσε με σουτ το 0-2. Στο 64′ ο Κατσέρης αξιοποίησε ενέργεια του Κραψίτη και με σουτ πέτυχε το 0-3, στο 69′ ο τελευταίος μετατράπηκε σε εκτελεστή, ολοκληρώνοντας θαυμάσια προσωπική ενέργεια (0-4) και στο 88′ ο Μούζος με ωραία ενέργεια και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Διαιτητές: Ζαφείρης (Ηρακλείου), Πέτσας (Χανίων)-Βάτος (Άρτας)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Φώτης Βολονάκης): Μαρκής, Βέσελι, Φιλίππου (73′ Κογιός), Χριστόπουλος (65′ Μπουλούγαρης), Πρίφτι, Μπακουλλάτι (46′ Τσαμπουράκης), Μουστάκης (73′ Ρόπας), Κωτσερίδης, Μπιλικαΐδης, Ευθυμιάδης (65′ Σταθακόπουλος), Χολέβας

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής (68′ Καρούσος), Κόλλιας, Χατζίου (72′ Μπότος), Ριτσοτάκης, Μιχαηλίδης, Γιαννόπουλος (56′ Λαμπρίδης), Καλογεράς (68′ Κωτσάκης), Κασνέτση, Κατσέρης, Δακτυλίδης, Κραψίτης (72′ Μούζος).

Πηγή: soccerlive.gr