“Νίκη των πολιτών”: Τέλος στην απραξία και την υποβάθμιση της πόλης – Διαβάστε το φυλλάδιο Μαρτίου

Μια σειρά ενημερωτικών φυλλαδίων εγκαινιάζει η δημοτική παράταξη “Νίκη των πολιτών Αγίας Παρασκευής” και ο επικεφαλής Γιάννης Σταθόπουλος. Τα φυλλάδια αυτά θα διανεμειθούν στους κατοίκους, αλλά θα είναι προσβάσιμα και online. Σκοπός της “Νίκης” είναι να σταματήσει η απραξία και η υποβάθμιση της Αγίας Παρασκευής. Ξεκινώντας από αυτό του Μαρτίου 2023, ο πρώην Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος ασκεί κριτική στην νυν δημοτική Αρχή Ζορμπά για τα έργα και τις παραλείψεις των 3,5 ετών. Κάνει όμως και μια συνοπτική περιγραφή στο έργο της δικής του 5ετούς θητείας.

Η δημοσίευση του φυλλαδίου συνοδεύεται και από την ακόλουθη ανακοίνωση της παράταξης:

“Ξεκινάμε από αυτό το μήνα (Μάρτιος 2023) την έκδοση ενημερωτικού φυλλαδίου.
Τίτλος του κεντρικού μας άρθρου:

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Η δεύτερη σελίδα καταγράφει όλα τα έργα που παραδώσαμε δημοπρατημένα δηλ. σε στάδιο υλοποίησης.
Τα περισσότερα από αυτά έχουν ολοκληρωθεί.
Θα μοιραστεί παντού ώστε να βρεθεί στα χέρια όλων των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής.
Σημειώνουμε ότι από τον Οκτώβριο του 2022, ως Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής», ξεκινήσαμε τακτικές συνελεύσεις-συναντήσεις στις γειτονιές και βρισκόμαστε ήδη στη 9η συνάντηση που θα γίνει αυτή την φορά στο Κοντόπευκο.
Πρόσφατα, επίσης, κάναμε εξαιρετική εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία κατά των γυναικοκτονιών και την ερχόμενη Τετάρτη 22/3 διοργανώνουμε εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα Ποίησης.

17 Μαρτίου 2023″

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων