Ληστεία στα διόδια της Αττικής Οδού στη Δουκίσσης Πλακεντίας

Τις εισπράξεις της βραδιάς έβαλε στο στόχαστρο του τα ξημερώματα ένας άγνωστος που λήστεψε την υπάλληλο των διοδίων της Αττικής οδού στη Δουκίσσης Πλακεντίας.

Ο άγνωστος επέβαινε σε μια μοτοσικλέτα και όταν πλησίασε στο ταμείο, γύρω στις 5 και μισή το πρωί, δήθεν για να πληρώσει. Όμως αντί για χρήματα, έβγαλε ένα όπλο και απείλησε την 32χρονη υπάλληλο η οποία έντρομη έδωσε όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο. Ο ληστής εξαφανίστηκε ενώ η ταμίας ειδοποίησε τους υπεύθυνους και την αστυνομία

Το υλικό από τις κάμερες της Αττικής οδού θα εξεταστεί προκειμένου να εντοπιστεί η μοτοσικλέτα, με τον ληστή ή να μην ήξερε ότι η κίνηση των οχημάτων καταγράφεται ή να αδιαφόρησε.

Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί βρήκαν σε κοντινή απόσταση μια εγκαταλελειμμένη μοτοσικλέτα η οποία έφερε ίχνη διάρρηξης και εξετάζεται αν ανήκει στον δράστη της ληστείας.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων