Νέος επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης ο Ηλίας Τσιμπουκάκης στις εκλογές του Οκτώβρη (VD)

Σε ανακοίνωση που ξάφνιασε προέβη προ ολίγου στο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής, Ανδρέας Γκιζιώτης. Ενημέρωσε ότι απόφαση του συνδυασμού είναι στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου η παράταξη να κατέβει με επικεφαλής τον Ηλία Τσιμπουκάκη, αδελφό του νυν δημοτικού συμβούλου Γιώργου Τσιμπουκάκη. Ο κ. Γκιζιώτης θα συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αφού έκρινε ότι οι πέντε συνεχείς συμμετοχές στην ηγεσία της παράταξης είναι αρκετές, οι περισσότερες θα ήταν υπερβολή.

Όσον αφορά τον κ. Τσιμπουκάκη πρόκειται για αξιόλογο συμπολίτη μας κάτοικο του Παραδείσου Αγίας Παρασκευής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Μισθωτών – Τεχνικών. Έχει συμμετοχή σε ημερίδες οικονομικού περιεχομένου και άρθρα στον ημερήσιο τύπο. Έχει συμβάλλει επίσης στα συλλογικά έργα «Η οικονομική κρίση» και «Η διεθνής οικονομική κρίση και η θέση της Ελλάδας. Οι θέσεις του ΚΚΕ».

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.