Επιτυχιών συνέχεια για τον ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ με συνεχή παρουσία στην Α’ Εθνική του FUTSAL

Με το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για την παρουσία μας στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ FUTSAL. 

Την περίοδο 2020-1 στην 1η μας συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής, καταφέραμε να στεφτούμε Πρωταθλητές και πετύχαμε την άνοδό μας στην Α Εθνική.

Την περίοδο 2021-2 παρότι νεοφώτιστοι καταφέραμε να παραμείνουμε στα σαλόνια της Α΄Εθνικής μετά από αγώνα μπαράζ.

Την περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια πετύχαμε εκ νέου την παραμονή μας στην Α εθνική .

Σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα που συμμετέχουν ομάδες με πολλαπλάσιους οικονομικούς πόρους από την ομάδα μας , σύλλογοι  όπως  η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο ΑΣΕ Δούκας, η Λάρισα (ΑΕΛ), η Λαμία, τα Τρίκαλα και από την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΟΚ κ.α.

Σε ένα πρωτάθλημα που ο πρωταθλητής αγωνίζεται στο UEFA CHAMPIONS  LEAGUE.

Σε ένα πρωτάθλημα που οι ομάδες που πρωταγωνιστούν έχουν την δυνατότητα να έχουν στην δύναμή τους κορυφαίους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές ( Βραζιλία, Πορτογαλία, Σερβία κ.α.) ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής με 90 % Αγιοπαρασκευιώτες ποδοσφαιριστές, εκπροσωπεί επάξια τον Δήμο μας σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Εκτός από τις αγωνιστικές επιτυχίες, θεωρούμε ως την μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου  την δυνατότητα που έχουμε δώσει σε 50 περίπου αθλητές μας να πετύχουν μοριοδότηση για την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. αφού κατάφεραν να διακριθούν πετυχαίνοντας Πανελλήνιες Νίκες. 

Σημειωτέον είναι, το γεγονός ότι ο σύλλογος, αγωνίζεται στη μεγαλύτερη κατηγορία  ( Α΄ Εθνική) σε σχέση με κάθε άλλο ομαδικό άθλημα που δραστηριοποιείται στο Δήμο μας.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος 

Μαραγκός Ιωάννης

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων