Έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο για την αποπεράτωση του κολυμβητηρίου, το έργο προχωράει

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά στα social media, το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε το διαγωνισμό για το κολυμβητήριο. Άρα οι διαδικασίες προχωρούν και σύμφωνα με το Δήμαρχο, η σύμβαση με τον εργολάβο θα υπογραφεί εντός του Ιουλίου.

Η ανακοίνωση του κ. Ζορμπά:

“Σήμερα το Ελεγκτικό Συνέδριο , μας επέστρεψε εγκεκριμένο το διαγωνισμό για την αποπεράτωση του κολυμβητηρίου. Η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου μας θα προχωρήσει στις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος . Εντός του Ιουλίου θα υπογραφεί η σύμβαση με τον εργολάβο .

Επιτέλους ένα διαχρονικό πρόβλημα 36 ετών του δήμου μας βαίνει προς λύση . Δεσμευτήκαμε το 2019 με λόγο τιμής να λύσουμε το θέμα του κολυμβητηρίου και το πράξαμε ! Να ευχαριστήσω τις διευθύντριες της ΤΥ Ελένη Γατσούλη και της οικονομικης Πηνελόπης Δράκου και όλα τα στελέχη των υπηρεσιών τους!”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων