Χρήστος Κατσιγιάννης: «Αντίο» από την Αγία Παρασκευή με παράπονο και αιχμές για τη διοίκηση

Ο προπονητή της Αγίας Παρασκευής Χρήστος Κατσιγιάννης εξέδωσε ανακοίνωση παραίτησης από τη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας και των τμημάτων υποδομής. Στην ανακοίνωση του που δημοσιεύει το volleynews.gr ο Κατσιγιάννης ευχαριστεί αθλητές, αθλήτριες, γονείς και διοίκηση ωστόσο αφήνει και αιχμές για την «ανεξήγητη» αποχώρηση της ανδρικής ομάδας της Αγίας Παρασκευής από το πρωτάθλημα Β κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ κι ενώ ήταν πρώτη στη βαθμολογία. Η ανακοίνωση του Χρήστου Κατσιγιάννη:

«Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των Παγκορασίδων 1 & των Παίδων, η συνεργασία μου με την ομάδα της ΑΕΑΠ λαμβάνει τέλος. Ήταν 5 χρόνια (με 2 χρόνια covid)  γεμάτα με όμορφα  συναισθήματα και επιτυχίες, αλλά και δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ευχαριστώ όλους τους αθλητές της ανδρικής ομάδας που συνεργάστηκαν μαζί μου αυτά τα χρόνια. Μαζί άλλωστε θέσαμε υψηλούς στόχους. Κάποιους σχεδόν τους αγγίξαμε, κάποιους τους κατακτήσαμε.  

Ιδιαιτέρως όμως ένα τεράστιο ευχαριστώ στο φετινό ανδρικό ρόστερ, σε αυτούς τους αθλητές που  αν και δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη διαδρομή μας και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας για λόγους ανωτέρας βίας, οδήγησαν την ομάδα στην κορυφή και με δικαίωσαν ως προπονητή που τους επέλεξα.

Ευχαριστώ τις μικρές μου αθλήτριες και τους μικρούς μου αθλητές για τις χαρές που μου έδωσαν και τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί.

Ευχαριστώ τους γονείς των παιδιών των αναπτυξιακών τμημάτων που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν. Είτε στην κερκίδα ως φίλαθλοι, είτε δίπλα μου στον πάγκο ως έφοροι.

Ευχαριστώ τη Διοίκηση της ΑΕΑΠ για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ειδικά τα 4 πρώτα χρόνια.

Όμως, η απόσυρση της ανδρικής ομάδας από το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής της ΕΣΠΑΑΑ λίγο πριν τη λήξη του – με απόφαση του ΔΣ της ΑΕΑΠ και ενώ η ομάδα ήταν πρώτη στην κατάταξη – με θλίβει ιδιαίτερα μιας και η συγκεκριμένη ομάδα σχεδιάστηκε με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος», ανέφερε ο Χρήστος Κατσιγιάννης στην ανακοίνωση του.

Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια!

Πηγή:volleynews.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων