Οι Υπερβολές και τα Ψέματα για τα λεφτά που δεν υπάρχουν

.

Άποψη ενός αναγνώστη του aparaskevi-images.gr:

Οι Υπερβολές και τα Ψέματα για τα λεφτά που δεν υπάρχουν

Κάθε τέλους χρόνου που ψηφίζεται ο Προϋπολογισμός του επόμενου έτους η μεν διοίκηση τον χαρακτηρίζει ως μοναδικό, ρεαλιστικό εξωραΐζοντας τα στοιχεία με  ανακρίβειες και  υπερβολές, η δε αντιπολίτευση τον καταγγέλλει ως ανεφάρμοστο, πλασματικό κλπ.

Και οι   δύο  πλευρές βασίζονται στον λαϊκισμό και την καυχησιολογία έχοντας την ψευδαίσθηση ότι  ο κόσμος αγοράζει εικόνα και ψέμα.

Οι αριθμοί όμως είναι αμείλικτοι και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, όταν δημοσιεύονται από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου.

Η υλοποίηση των Π/Υ από το 2011 μέχρι και το 2022 υλοποιούνται κατά ΜΟ 66.6 %  όπως φαίνεται  στον παρακάτω πίνακα. 

Πίνακας υλοποίησης Προϋπολογισμών

.

Οι δημοτικοί άρχοντες  πρέπει να είναι ηθικοί, ειλικρινής, ανιδιοτελείς και να έχουν «όραμα Για την Πόλη τους»  να δίνουν ελπίδα και προοπτική στους δημότες να συνεργάζονται και να προσφέρουν, να δημιουργούν και να μην φλυαρούν, να συνεργάζονται να μην συγκρούονται.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων