Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – έκθεση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Η Αλληλεγγύη για Όλους»

Το Σάββατο 10 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εορταστική εκδήλωση του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής «Η Αλληλεγγύη για Όλους». Η εκδήλωση έγινε με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας της δανειστικής βιβλιοθήκης και της ανακαίνισης των γραφείων και της αποθήκης τροφίμων που συντηρεί ο Σύλλογος στα γραφεία του και συνδυάστηκε με έκθεση αγιογραφίας και ζωγραφικής από έργα συμπολιτών μας. Την έναρξη της βραδιάς πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κος Βασίλειος Σαββίδης ο οποίος ευχαρίστησε τόσο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και τους απλούς πολίτες για την συνεχή στήριξη στο όραμα και τους στόχους της «Αλληλεγγύης» , τόνισε τη σημασία έναρξης δανειστικής βιβλιοθήκης και διαβεβαίωση ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και θα ενταθούν στο μέλλον. Ακολούθως το λόγο πήρε ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής, κος Βασίλειος Ζορμπάς ο οποίος εξήρε το ρόλο της Αλληλεγγύης και ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στον Πρόεδρο και όλα τα μέλη που έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Η βραδιά συνεχίστηκε με τη χορωδία του Συλλόγου συνοδευόμενη από τον γνωστό τραγουδοποιό Τάκη Κωνσταντακόπουλο και ολοκληρώθηκε με εδέσματα μαγειρεμένα από τα μέλη του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής κος Βασίλειος Ζορμπάς, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων και υποψήφιοι Δήμαρχοι κύριοι Γιάννης Μυλωνάκης και Γιώργος Οικονόμου,  ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολίτη και Διοικητικών Υπηρεσιών κύριος Ιωάννης Αργυρός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Παναγόπουλος (πρόεδρος ΠΑΙΣΔΑΠ) , Τερψιχόρη Γκιόκα (εκπρόσωπος παράταξης ¨Νίκη Πολιτών¨), η κα Ελένη Κονοφάου – Βαλυράκη επίτιμη πρόεδρος συλλόγου Επτανησίων Αγίας Παρασκευής, ο πρώην αντιδήμαρχος και συγγραφέας κος Μιχάλης Γριβέας και ο συγγραφέας κος Ζαχαρίας Σιώκος.  Τις αγιογραφίες και τα έργα ζωγραφικής εξέθεσαν οι κύριοι Αθανασίου Ιωάννης, Δημήτριος Νεκταρίδης, Εμμανοήλ Νεκταρίδης και οι κυρίες Αικατερίνη Ζαχαράκη, Αντωνία Λιάπη και Κωνσταντίνα Βενιέρη. Τα εδέσματα ήταν μια ευγενική προσφορά των κυριών Κωνσταντίνα Ταμπάκη, Μαρία Κέστη, Αναστασία και Χρυσούλα Ρούσσου, Ολυμπία Κηπουρίδου, Ξανθή Φαρμακά, Αντωνία Λιάπη, Κατερίνα Ζαχαράκη, Καλλιόπη Καλαμαρά, Μαρία Κρητικάκη, Κωνσταντίνα Βενιέρη και Βούλα Θανάσουλα.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

      Ο Πρόεδρος                                         Ο Γ. Γραμματέας

Βασίλειος Σαββίδης                                   Αναστάσιος Μίχας

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων